Известие

Collapse
No announcement yet.

Двигателя тресе при ниски обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Двигателя тресе при ниски обороти

Здравейте,

От няколко дена забелязах че когато тръгва и като спирам двигателя някак си тресе и се усеща чак в купето.
    Имате ли напристава от какво може да и това.

Благодаря ви предварително за съветите

Какъв е двигателя и инжекцията
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

Двигателя е 1,4 Boxer пълна инджекция - Alfa romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от Alexa
        Като за начало бих ти предложил първо една диагностика
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33
          Каква диагностика,какви пет лева От диагностика на 33 1.4 нищо не може да се разбере,всичко това с диагностиката на този модел и този двигател е заблуда за клиента. Не трябваше да казвам това защото пак ще трябва да спора,ако може да го отложим за утре че отивам на кръчма
          0899832271 Сашо

Comment

Не че нещо - ама на това му се вика МЪЖКА приказка
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аааа отиваш на кръчма пък си траеш
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от Lisan
                Първоначално публикувано от Bobi_33
                Каква диагностика,какви пет лева От диагностика на 33 1.4 нищо не може да се разбере,всичко това с диагностиката на този модел и този двигател е заблуда за клиента. Не трябваше да казвам това защото пак ще трябва да спора,ако може да го отложим за утре че отивам на кръчма
                Явно много висиш в тая кръчма щом ти се изпарило и малкото ..... а иначе с тебе няма кой да спори моеш си ръсиш глупости до другиден И това че ти нищо не разбираш от диагностика НЕ значи че инжекциона не се диагностицира Само съжалявам тея с инжекционите дето ги правиш горките сигурно всеки път сменят бутала вместо датчици
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

А ти с диагностика препоръчваш смяна на бутала,разпределителни валове и тем подобни глупости, а те били за смяна на семеринг и свещи.И Спед това минават по 25000км и още вървят и немат ядове.Проблема с кръчмата си е мой,аз си права кефа докато твоя колега прави агитация на мои клиенти да ходят при вас а не при мен,но не се получава :lolДали аз разбирам от диагностига ти не можеш да знаеш,за мен е важно мнението на клиентите,а не твойто или на други колеги.Качеството на услугата определя дали даден сервиз ще има работа или не.
                  0899832271 Сашо

Comment

А ти с диагностика препоръчваш смяна на бутала,разпределителни валове и тем подобни глупости, а те били за смяна на семеринг и свещи.И Спед това минават по 25000км и още вървят и немат ядове.Проблема с кръчмата си е мой,аз си права кефа докато твоя колега прави агитация на мои клиенти да ходят при вас а не при мен,но не се получава :lolДали аз разбирам от диагностига ти не можеш да знаеш,за мен е важно мнението на клиентите,а не твойто или на други колеги.Качеството на услугата определя дали даден сервиз ще има работа или не.
                    Кого намесваш а Кого агитирам с какво Още повече ти пращам клиенти, а не да ги отбивам от теб, това би го направил ти. Хубаво си помисли дали не си правил скоро кола ,която съм я изпратил аз при теб Ако не си разбрал добре, твоя сервиз извършва съвсем други услуги от нашия, каквито ти избягваш(обясни ти защо) не ме намесвай в интриги, не е учтиво и калегиално.
                    А по темата обясни защо не е нужно да се прави диагностика на боксер 1.3 вместа да хвърляш лайна както правиш и в други теми, щото ще бъдо принуден да трия. Ако можеш да помогнеш с нещо по темат пеши, ако не само чети

Comment

Аз диагностика по нета не права,има доста неща от които може да тресе мотора и най добре е да се види вместо да гадая от какво се получава и после пак да спориме излишно,защото не било от това а от онова.Не знам да си ми пращал клиенти и не го прави,не желая имам си достатачно.А агитация си правил на ТОНИ да не си прави колата при мен,което е не колегиално и не ти прави чест.Не права Т.С защото имам прекалено много работа с боксера, и доста части продавам покрай тях.Трий и прави каквото знаеш и каквото трябва да направиш,но пъво чети и виж за какво сме спорили и кой е прав,защото не спора само заради спора.Нямам пред кой да се доказвам и нямам желание да го права,а ти се сети какви ги говореше преди време за някои хора Ако колегата с проблемната Алфа е от София нека ми званне,ще я оправя без пари нищо че не разбирам,така поне ще придобия опит. Не трий веднага,ако може И нека прекратим спора,почва да ми писва да се занимавам с глупости и след почти всяко мое мнение да спора по два дни.ПОЗДРАВИ
                      0899832271 Сашо

Comment

Аз диагностика по нета не права,има доста неща от които може да тресе мотора и най добре е да се види вместо да гадая от какво се получава и после пак да спориме излишно,защото не било от това а от онова.Не знам да си ми пращал клиенти и не го прави,не желая имам си достатачно.А агитация си правил на ТОНИ да не си прави колата при мен,което е не колегиално и не ти прави чест.Не права Т.С защото имам прекалено много работа с боксера, и доста части продавам покрай тях.Трий и прави каквото знаеш и каквото трябва да направиш,но пъво чети и виж за какво сме спорили и кой е прав,защото не спора само заради спора.Нямам пред кой да се доказвам и нямам желание да го права,а ти се сети какви ги говореше преди време за някои хора Ако колегата с проблемната Алфа е от София нека ми званне,ще я оправя без пари нищо че не разбирам,така поне ще придобия опит. Не трий веднага,ако може И нека прекратим спора,почва да ми писва да се занимавам с глупости и след почти всяко мое мнение да спора по два дни.ПОЗДРАВИ
                        Мисля за Тони знаеш достатъчно добре че плюе теб много повече, даже и заплахи хвърляше по твой адрес, знаеш, а клиенти пращам (примерно братовчедка ми)
                        А като пишеш, че не се прави диагностика по нета не значи, че не се прави въобще, по никаква причина. Проблемната кола е в Пловдив ако не се лъжа така, че не мисли че някой ти спира клиентите. В други теми употреби епитети към мен и се изложи, не го прави пак

Comment

Че си интригант си личи от 100 километра а че мен хич не ме ебе за твойте клиенти е ясно Ама В ТОЗИ форум да ръсиш простотии нема да стане И стига с личните нападки щото тука никой не е написал на хората да не ходят при теб Това че пишеш простотии и НЕВЯРНИ неща си е твой проблем и докато го правиш аз ше съм тука и ше ти казвам че НИЩО не разбираш ясно Още един пост в който ми намекнеш само че съм направил неправилна диагноза и ше си получиш БАН, защото има достатъчно примери в които ти си ПРЕЕБАЛ клиенти - за което аз си трая щот съм колегиален Са много внимавай кво ше напишеш по мой адрес, че се паля лесно
                          sigpic
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Хич не ме интересува некъв си ТОНИ мене ясно А то е ясно че придобиваш опит на гърба на клиентите ТИ ГО КАЗА И ти обесних че всеки път като напишеш простотия като тая че на инжекция не се прави диагностика аз ше съм тука и ше те опровергавам Ами недей да спориш така или иначе нямаш база и както видяха всички отклони темата гениално говорехме за инжекцион а отидохме на интригантските ти простотии
                            sigpic

Comment

Голям смях
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X